TANTRIČNA ŽENSKA KOT INICIATORKA

Nadaljevalni retreat za ženske te šole
12.-14.4. v Ashramu
Z Nežo in Laetitio Balan

Iniciatorna moč je ženski podarjena že v zibelko, s tem, da je predstavnica principa Shakti (moči Absoluta). S prebujanjem stanja Shakti se ženska najprej zave svojih kvalitet, jih mobilizira in jih je sposobna suvereno predati drugim, ki potrebujejo in si zaslužijo božanski navdih in srčno nahranjenost.

Ta retreat je nadaljevanje prejšnjega retreata jeseni, na katerem smo imele poudarek na prebujenju duhovne aspiracije in solarnih kvalitet v sebi.

Tokrat bomo vsa znanja poglobile s pravimi pristopi iniciatorke do sveta in ljudi okoli nas: samopredanost, empatija, odgovornost, skrb, nenavezanost in modrost.

Potopile se bomo v stanje karma joge (nenavezanega delovanja, služenje dharmi) in razvile subtilne nianse kvalitet vseh velikih duhovnih žensk vseh tradicij.

Ta retreat je primeren za vse ženske iz nadaljevalnih Shakti skupin, vseh sodelujočih na prejšnjem retreatu ali vseh novih, ki boste opravile individualen pogovor o primernosti za vas. Prvi teden aprila bo online potekalo srečanje priprave, na katerem bomo predstavili teme prvega retreata in se pogovorili z vsemi, kaj pričakovati tokrat. Več info o datumu bo znano za prijavljene.

=======================

12.4. popoldan – 14.4. zvečer

Cena: 155eur (retreat, spanje v ashramu, all-inclusive vegi hrana)

Prijava: info@joga-nsz.si

Laetitia Balan

Laetitia je plesalka, voditeljica Shakti skupin in praktikantka joge in tantre že skoraj dve desetletji, ki prihaja iz čudovite Romunije.

S svojim vzorom, intenziteto, čutnostjo, srčnostjo in zakladnico znanj iz mnogih delavnic in učenj navdihuje mnoge, da se zavejo svojih darov in se predajo Absolutu. Zelo smo hvaležni, da bo del ekipe.

NEŽA

Je učiteljica naprednih letnikov joge in tantre ter voditeljica naprednih skupin Shakti kroga

Neža je tantrična in joga vaditeljica, učiteljica in moderatorka.

Potaplja se v razumevanje bistva življenja in sveta okoli nas s pomočjo tradicionalnih duhovnih besedil in naukov, z željo da bi navdihnila tudi druge

Vodi skozi lasten zgled in pomaga ljudem, da ponovno odkrijejo in se povežejo s svojo resnično naravo.

Z različnimi jogijskimi in tantričnimi orodji sproža pristno duhovno prebujanje.