UČITELJI

Ana

Je koordinatorica šole JNSZ, učiteljica začetnih letnikov joge in tantre ter voditeljica začetne skupine Shakti kroga.

Aktivna praktikantka in učiteljica joge in tantre, koordinatorica šole Joga Neizmerne Sreče in Zdravja, poleg tega pa tudi navdušena plesalka, ki vsak dan lahkotno poplesuje skozi vse izzive, lekcije in izkušnje, ki ji pridejo naproti.

S pomočjo joge in tantre je našla oazo notranje sreče, globoko zadovoljstvo v tem življenju in vse to želi srčno deliti preko učenja in povezovanja z drugimi.

Verjame, da je svetost skrita v vsakem trenutku in želi ljudem predati znanje, ki je tudi njej pomagalo odkriti globlji smisel v življenju.

NEŽA

Je učiteljica naprednih letnikov joge in tantre ter voditeljica naprednih skupin Shakti kroga

Neža je tantrična in joga vaditeljica, učiteljica in moderatorka.

Potaplja se v razumevanje bistva življenja in sveta okoli nas s pomočjo tradicionalnih duhovnih besedil in naukov, z željo da bi navdihnila tudi druge

Vodi skozi lasten zgled in pomaga ljudem, da ponovno odkrijejo in se povežejo s svojo resnično naravo.

Z različnimi jogijskimi in tantričnimi orodji sproža pristno duhovno prebujanje.

PATRICIJA

Je učiteljica začetnih letnikov joge

Patricija je praktikantka in učiteljica joge, ki je vsakič znova navdahnjena nad čarobnostjo avtentičnih naukov, ki ji pomagajo na poti do bolj harmoničnega in izpopolnjujočega življenja, polnega ljubezni.

Kot pravi Rumi: “Samo iz srca se lahko dotaknemo neba”, je njena srčna želja ta učenja in dragocene prakse predati naprej, vsem, ki začutijo, da želijo stopiti na pot odpiranja srca, iskanja globljega namena v življenju in spoznanja svojega resnične in najgloblje esence.