ŠOLA

Joga Neizmerne Sreče in Zdravja je neprofitno društvo in celostna tantrična duhovna šola, ki ponuja sistem avtentičnih duhovnih naukov iz tantrične linije Gupta Mahasiddha, in vam pomaga preoblikovati in izkusiti trajno in neizmerno srečo in zdravje, ki sta del naše prirojene narave. Duhovna šola ni del nobene verske ali politične skupine, vse njene dejavnosti pa v celoti temeljijo na prostovoljnem delu študentov in inštruktorjev te šole na podlagi načel karma joge.

V Sloveniji delujemo od leta 2020 in si prizadevamo promovirati ter razkriti znanost in metodologijo joge in tantre v njunih tradicionalnih oblikah, pri čemer ne učimo le fizičnih tehnik, temveč vključujemo bistvena in temeljna teoretska načela tantrične in jogijske tradicije. Tako lahko natančneje razumemo, kako in zakaj ti starodavni nauki in tehnike delujejo - postanejo nam dragoceno orodje, ki ga lahko uporabimo za popolno preobrazbo na vseh ravneh človeka. 

Naša šola preko tečajev Ezoterične Integralne Joge in Ezoterične Tantre ponuja znanje, duhovne nasvete in subtilno podporo za razumevanje in izvajanje duhovnih naukov. Poleg tega smo v letu 2023 odprli nov skupen ashram v Ljubljani, ki je postal center naše čudovite skupnosti ter v katerem prirejamo različna druženja, dogodke in delavnice, ki podpirajo transformacije ne le naših učencev in učiteljev, ampak vseh ljudi, ki si želijo duhovno napredovati v življenju.

Duhovna šola Joga neizmerne sreče in zdravja je neodvisna članica Mednarodne zveze za jogo in meditacijo ATMAN, izhaja pa iz romunske joga šole MISA, saj prevzema njihova učenja in sistem poučevanja. Metode, ki so jih razkrili ta šola in njene sestrske šole v ATMAN federaciji joge in meditacije, z odličnimi rezultati uporablja več deset tisoč ljudi po vsem svetu. Ker so metode znanstvene in praktične, se zlahka približajo ljudem našega sodobnega sveta. Metode temeljijo na najgloblji duhovni tradiciji našega planeta in vodijo do globoke duhovne preobrazbe tistih, ki so dovolj vztrajni.

Verjamemo, da je življenje pot sreče in zdravja. Ne samo, da se dobro počutimo in smo povprečno srečni, ampak intenzivno doživljamo sebe in odkrivamo veselje do življenja, ki izvira iz bistva.

Kako si prizadevamo preoblikovati svet?

Oseba za osebo - ena duša naekrat!

Ponujamo dostop do nekaterih najmogočnejših in najglobljih sistemov duhovnih naukov na svetu, katerih cilj
je, da vas peljejo od koder ste vse do razkritja svojega resničnega sijočega vrhovnega jaza.

1. Skozi individualno prakso

Starodavni sistemi, kot sta joga in tantra, imajo široko paleto različnih tehnik, katerih cilj je zagotoviti več miru, sreče in zdravja. Na našem tečaju prejmete poglobljeno teorijo in prakso, ki jo lahko izvajate samostojno v zasebnosti svojega doma.

Skozi samostojno prakso postavljate temeljne kamne za duhovno rast - povečano osredotočenost in pozornost, bolj odprto srce, boljši nadzor nad svojimi energijami in telesno, čustveno in duševno harmonijo.

2. Duhovne šole in skupnosti

Smo v mreži duhovnih šol, ki poučujejo jogo in tantro, ki vključujejo številne duhovne skupnosti, v katerih se ljudje odločajo za skupno življenje, da poglobijo svoje duhovne študije v okolju, ki podpira duhovno življenje.

V okviru našega poslanstva tukaj v Sloveniji vas vabimo, da se nam pridružite pri gradnji duhovne skupnosti in kot del širšega mednarodnega gibanja, ki dviguje raven človeške zavesti.