Šola

 


Joga Neizmerne Sreče in Zdravja je neprofitno društvo in celostna duhovna šola, ki ponuja sistem avtentičnih duhovnih naukov iz tantrične linije Gupta Mahasiddha, in vam pomaga preoblikovati in izkusiti trajno in neizmerno srečo in zdravje, ki je naša prirojena narava.

Naš cilj je promovirati in razkriti znanost in metodologijo joge v njenih tradicionalnih oblikah, pri čemer se ne učijo le fizične tehnike, temveč vključujejo bistvena in temeljna teoretska načela sistema joge. Tako lahko natančneje razumemo, kako in zakaj joga deluje - joga nam potem postane dragoceno orodje, ki ga lahko uporabimo za popolno preobrazbo na vseh ravneh človeka.

Naša šola ponuja znanje, duhovne nasvete in subtilno podporo za razumevanje in izvajanje duhovnih naukov.

Metodo, ki so jo razkrili ta šola in njene sestrske šole v ATMAN federaciji joge in meditacije, z odličnimi rezultati uporablja več deset tisoč ljudi po vsem svetu. Ker so metode znanstvene in praktične, se zlahka približa ljudem našega sodobnega sveta. Metoda temelji na najgloblji duhovni tradiciji našega planeta in vodi do globoke duhovne preobrazbe tistih, ki so dovolj vztrajni.

Verjamemo, da je življenje pot sreče in zdravja. Ne samo, da se dobro počutimo in smo povprečno srečni, ampak intenzivno doživljamo sebe in odkrivamo veselje do življenja, ki izvira iz bistva.