Pomembno razkritje o novi podli zaroti proti duhovnosti na splošno in še posebej proti uglednemu učitelju joge Gregorianu Bivolaru

Mădălina Dumitru je avtorica avtobiografske knjige “Zlomljeni polet”, v kateri razkriva izmišljena dejstva, s katerimi oblasti napadajo našo ezoterično duhovno šolo in uglednega učitelja joge Gregoriana Bivolarja. 

Pred kratkim so z njo stopili v stik in ji ponudili velike vsote denarja (350.000 evrov), da bi dala intervju z lažnimi obtožbami proti gospodu Bivolaruju in ezoterični duhovni šoli, ki je zrasla okoli njegovih duhovnih naukov. Klicatelj ji je povedal, da je “del koordinacijske skupine projekta, ki vključuje zbiranje takšnih pričevanj drugih ljudi”. Pogovor je kazal na prihajajočo medijsko kampanjo, zelo verjetno v obliki obrekovalnega dokumentarca, ki jo načrtujejo tisti “sovražniki” pristne duhovnosti, ki svoje mahinacije prenašajo v večji obseg.

Zato pričakujemo škandalozni dokumentarec, poln laži zoper uglednega učitelja joge Gregoriana Bivolarja in ezoterične duhovne šole, ki pripadajo Mednarodni zvezi za jogo in meditacijo Atman (ki je pravni organ, ki v skladu z njegovimi tečaji poučuje o jogi, tantri in drugih duhovnih temah).

Mădălina Dumitru je ponudbo zavrnila in se odločila, da bo razkrila ta poziv ter o njem obvestila širšo javnost, da bi opozorila mednarodno skupnost šol, ki pripadajo zvezi Atman, na to podlo pobudo, ki se trenutno pripravlja. Ne le gospa Dumitru, ampak tudi drugi učenci naših šol so bili v zadnjem času kontaktirani s strani novinarjev ali ljudi, dejavnih na senzacionalističnih kanalih družbenih medijev, z enakimi nameni.

Njeno razkritje najdete tukaj:

Knjiga gospe Dumitru o njeni celotni zgodbi o zlorabah in mučenju, ki so jih izvajale romunske oblasti, je na voljo kot e-knjiga na POVEZAVI.

Ta knjiga ponuja pomemben in neposreden vpogled v mehanizme v ozadju korupcije romunskega pravosodnega sistema v zvezi s šolo joge in gospodom Gregorianom Bivolarjem, ki očitno sega na globalno raven.

Podobno se je zgodilo tudi v primeru drugih duhovnih šol, ki so bile diskriminirane brez kakršnih koli dokazov ali resničnih dejstev, kar je povzročilo veliko izgubo učencev, škodovalo javni podobi itd. 

Ker smo pripravljeni in vemo za takšne podle načrte, ki se pripravljajo proti ezoteričnim šolam pristne duhovnosti (tokrat proti zvezi Atman in uglednemu učitelju joge Gregorianu Bivolarju), upamo, da bomo preprečili veliko škode, ki jo nameravajo povzročiti takšna podla in nizkotna dejanja.